Szukralóz: Valódi cukorból, valódi cukor ízt.


A szukralóz – ha szabad így fogalmazni – egy előre megfontolt szándékkal módosított nádcukor, melyet természetes cukormolekulából állítanak elő oly módon, hogy három hidroxil egység helyére klór iont ültetnek. Az átalakítás eredményeként egy olyan nagyon intenzív édesítőszert nyertek, melynek tiszta, minden mellékíz nélküli tökéletes cukor íze van, magas hőmérsékleten csakúgy, mint oldatban stabil, sütéshez, főzéshez is kiválóan felhasználható.

Legfontosabb tulajdonsága, hogy a metabolizáció során szervezetünk nem úgy ismeri fel, mintha cukor lenne, ezért alig szívódik fel, a felszívódó rész pedig nem-toxikus összetevőkre bomlik, és a vizelettel kiürül. Tehát fogyasztásakor nem veszünk magunkhoz kalóriát, a szukralóz nem metabolizálódik energiaként. Mivel szervezetünk nem cukorként azonosítja, így nincs hatással az inzulin egyensúlyra, nem okozza vércukorszintünk emelkedését.

Az elfogadott napi mennyisége testsúly-kilogrammonként 15 mg, ami igen nagy biztonsággal megállapított határ, hiszen a vonatkozó kutatások azt mutatják, hogy mellékhatás -mentesen még 1500 mg/testsúly-kilogramm is fogyasztható káros hatások nélkül. Ez csupán teória, hiszen ilyen mennyiségű „édességgel” szervezetünk sosem találkozik még egy hét alatt sem.

A szukralóz az aceszulfám-K kiegészítő adalékaként kiváló tulajdonságú édesítőszert eredményez, melynek semmilyen toxikus hatásáról nincs feljegyzés, ellenkezőleg, több, mint száz célzott tudományos munka bizonyította egészségre ártalmatlan voltát.

Az Europai Unioban E-955 kóddal rendelkezik, élelmiszerként korlátozás nélkul forgalmazható.

 

Szukralóz tartalmú termékeink:Szukralóz tartalmú csepp 80 ml

Természetes cukor átalakításával előállított szukralóz tartalmú energia és szénhidrátmentes folyékony édesítőszer. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
Egyenérték: 3 csepp megfelel 1 teáskanál nádcukornak. A flakon kb 1600 cseppet tartalmaz.
Összetevők: szukralóz, aceszulfám K, és víz. GLUTÉNT NEM TARTALMAZ.
A vegyes étrendet nem helyettesíti.
Ajánlott felhasználása: italok, fagylaltok, salátaöntetek édesítésére

MELLÉKÍZMENTES!

 

ISMÉT KAPHATÓ!


Ára: 1 650 Ft / flakon

MEGRENDELÉS

Szukralóz tartalmú édesítő por 50x0,8 g tasakban

Természetes cukor átalakításával előállított szukralóz tartalmú édesítőszer. Cukorbetegek is fogyaszthatják. Fehérje-, zsír-, rost-, nátriumtartalma 0%. Energia és szénhidráttartalma elhanyagolható.
Egyenérték: 1 tasak szukralóz por megfelel 2 teáskanál nádcukornak.
Összetevők: szukralóz, aceszulfám K, laktóz, és szilícium-dioxid. GLUTÉNT NEM TARTALMAZ. A vegyes étrendet nem helyettesíti.
Ajánlott felhasználása: főzéshez, sütéshez, ételek, italok édesítésére.

MELLÉKÍZMENTES !

 

JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!


Ára: 845 Ft / 50x0,8g tasak

MEGRENDELÉS