Általános Vásárlási és Szállítási Feltételek


Az Eladó

Az Ön által vásárolt áruk Eladója a CCS Hungary Kft. 1034.Budapest, Timár u. 25. Alapitva 1994.-ben, továbbiakban Eladó.

Vásárlás

Áruházunkban a vásárlás elektronikus úton történik.
Elektronikus áruházunkban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik.

A Vevő a regisztrációval egy időben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános Vásárlási Feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés, és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.

A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál részletezve vannak.

A vételár és a szállítás költségei, a fizetési és szállítási feltételek, szállítási határidők

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA) is. A vételáron felül a vásárlót terheli a szállítás költsége is.

Szállítás és fizetés

Szállítás postai úton történik.
A megrendelt terméket a megrendelés beérkezését követően a Magyar Posta, vagy futár a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevő részére.

A termék ellenértékének kiegyenlítésére két lehetőség van, a szállítási díjak is ennek megfelelően alakulnak:

1. Előre utalással

2. Utánvéttel

A házhozszállítás díja előre utalás esetén (ebben az esetben kérjük a rendelés ellenértékének valamint a rendelési összegnek megfelelő szállítási díj banki átutalását, a közleményben feltüntetve a Megrendelő nevét):

5000 Ft összegű rendelésig 600 Ft

5000 Ft - 10000 Ft összegű rendelésig 450 Ft

10 000 Ft -15 000 Ft összegű rendelésig 300 Ft

15 000 Ft összeg feletti rendelés esetén ingyenes.

 

A házhozszállítás díja utánvétel esetén:

5000 Ft összegű rendelésig 1200 Ft

5000 Ft - 10000 Ft összegű rendelésig 900 Ft

10 000 Ft -15 000 Ft összegű rendelésig 600 Ft

15 000 Ft összeg feletti rendelés esetén ingyenes.


Az elállás

Elállási jog elégedetlenség esetén

A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) számú Kormány rendelet az iránymutató, mely szerint a vevőnek az áruátvételtől számított 8 munkanapon belül elállási joga van. Az elállás feltétele, hogy (egyeztetés után) a termék (csomagolás, kiegészítők, használati utasítás, stb.), az eredeti csomagolásban sérülésmentesen érkezzen vissza. A terméket ajánlottan, értékbiztosítással adja fel (a számla és a megfelelően kitöltött és aláírt szállítólevél kíséretében), arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik, mert ilyen esetekben a károk Önt terhelik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Egyéb feltételek

Személyes adatait, amelyeket a vásárlás során megad, és amelyek a vásárlás során jutnak az Eladó birtokába, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli, azokat harmadik személynek a rendelések teljesítéséhez szükségeseken kívül át nem adja.

Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

Egyedül, a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.

Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkező működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért. Az Eladó az ezzel/ezekkel kapcsolatos minden (kártérítési) felelősségét kizárja, amit a Vevő a regisztrációval kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.

Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlás feltételeit.

Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható az áruház oldalain.