Jogi nyilatkozatAz cukor-stop.eu weboldal böngészése, azon történő regisztrálás egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A cukor-stop.eu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a cukor-stop.eu jogosult. A cukor-stop.eu előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. A cukor-stop.eu hozzájárul az oldalak tartalmának vagy kivonatainak az Ön számítógépén történő tárolásához, illetve kinyomtatásához.

A cukor-stop.eu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza, megszüntesse, és nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért felelősséget cégünk kizárja.

A cukor-stop.eu csapata